Bog & idéDiana M. Røpke

Bøger skrevet af Diana M. Røpke

Læs mere om Diana M. Røpke
4 produkter
4 produkter
Hjertet
TAENKEPAUSER
HjertetDiana M. Røpcke
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Hjertet
Hjertet
HjertetDiana M. Røpcke
49,95 DKK
EBOG
(2)
Hjertet
Hjertet
HjertetDiana M. Røpcke
49,95 DKK
PDF
(2)
Hjertet
Hjertet
HjertetDiana M. Røpcke
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Hjertet

Mere om Diana M. Røpke

Der er forskellige bøger skrevet af Diana M. Røpke på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Røpkes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjertet" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjertet" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjertet " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjertet" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Diana M. Røpkes bøger

Diana M. Røpke har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Røpkes bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Røpke er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hjertet" af Diana M. Røpke

Hos Bog & idé er "Hjertet" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Hjertet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Diana M. Røpke "Hjertet"

"Hjertet" er tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Diana M. Røpkes "Hjertet" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Diana M. Røpke