Bog & idéDiane Setterfield

Bøger skrevet af Diane Setterfield

Læs mere om Diane Setterfield
1 produkter
1 produkter
Den trettende fortælling
STREAM
Den trettende fortællingDiane Setterfield
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Den trettende fortælling

Mere om Diane Setterfield

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Diane Setterfield. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Setterfield.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den trettende fortælling" i serien "Audioteket" udgivet af Aschehoug - "Den trettende fortælling" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den trettende fortælling " i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den trettende fortælling" i serien "Audioteket" udgivet af Gyldendal

Bøger af Diane Setterfield

Du kan købe fire bøger af Diane Setterfield her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Diane Setterfield kan købes i flere forskellige formater. Setterfields bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Diane Setterfields "Den trettende fortælling"

Det er muligt at købe Diane Setterfields "Den trettende fortælling" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Den trettende fortælling" af Diane Setterfield

Hos Bog & idé er "Den trettende fortælling" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Audioteket". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Diane Setterfield