Bog & idéDick Strawbridge

Bøger skrevet af Dick Strawbridge

Læs mere om Dick Strawbridge
3 produkter
3 produkter
Living the Chateau Dream
Living the Chateau DreamDick Strawbridge
149,95 DKK
Paperback
(0)
Living the Chateau Dream
A Year at the Chateau
A Year at the ChateauDick Strawbridge
139,95 DKK
Paperback
(0)
A Year at the Chateau
The Chateau - Forever Home: The final chapter of our greatest adventure
The Chateau - Forever Home: The final chapter of our greatest adventureForever Home
189,95 DKK
Paperback
(0)
The Chateau - Forever Home: The final chapter of our greatest adventure

Mere om Dick Strawbridge

Dick Strawbridge har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Strawbridges bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "A year at the chateau" udgivet af Seven Dials - "A Year at the Chateau" udgivet af Orion Spring

Bøger skrevet af Dick Strawbridge

Dick Strawbridge har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Strawbridges bøger kommer kun som paperback. Strawbridges bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"A year at the chateau" af Dick Strawbridge

Hos Bog & idé er "A year at the chateau" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Seven Dials, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"A Year at the Chateau" af Dick Strawbridge

Hos Bog & idé er "A Year at the Chateau" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Orion Spring, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Dick Strawbridge