Bog & idéDidde Flor Rotne

Bøger skrevet af Didde Flor Rotne

Læs mere om Didde Flor Rotne
1 produkter
1 produkter
Glade børn med kærlighed og grænser
Glade børn med kærlighed og grænserDidde Flor Rotne & Nikolaj Flor Rotne
79,95 DKK
EBOG
(0)
Glade børn med kærlighed og grænser

Mere om Didde Flor Rotne

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Didde Flor Rotne. På listen nedenfor ser du Flor Rotnes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glade børn med kærlighed og grænser" udgivet af Politikens Forlag - "Glade børn med kærlighed og grænser" udgivet af Politikens Forlag - "Fuglen i hånden" udgivet af Mindspace - "Fuglen i hånden" udgivet af Forlaget Mindspace - "Mindfulness i pædagogikken" udgivet af Gyldendal

Mere om Didde Flor Rotnes bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Didde Flor Rotne hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Flor Rotnes bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Flor Rotne er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Didde Flor Rotnes "Glade børn med kærlighed og grænser"

"Glade børn med kærlighed og grænser" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Glade børn med kærlighed og grænser" af Didde Flor Rotne

Det er muligt at købe Didde Flor Rotnes "Glade børn med kærlighed og grænser" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Glade børn med kærlighed og grænser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Didde Flor Rotne