Bog & idéDidrik Tångeberg

Bøger skrevet af Didrik Tångeberg

Læs mere om Didrik Tångeberg
1 produkter
1 produkter
Turen går til Stockholm & Midtsverige
Turen går til Stockholm & MidtsverigeDidrik Tångeberg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Stockholm & Midtsverige

Mere om Didrik Tångeberg

Didrik Tångeberg har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Tångeberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Stockholm & Midtsverige" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Stockholm & Midtsverige" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Stockholm & Midtsverige " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Didrik Tångeberg

Didrik Tångeberg har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Didrik Tångeberg kommer i samtlige formater. Bøgerne af Tångeberg er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Didrik Tångebergs "Turen går til Stockholm & Midtsverige"

"Turen går til Stockholm & Midtsverige" er til salg som ebog. "Turen går til Stockholm & Midtsverige" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Tångebergs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Didrik Tångeberg "Turen går til Stockholm & Midtsverige"

Det er muligt at købe Didrik Tångebergs "Turen går til Stockholm & Midtsverige" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Tångebergs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Didrik Tångeberg