Bog & idéDina Dot Dalsgaard Andersen

Bøger skrevet af Dina Dot Dalsgaard Andersen

2 produkter
2 produkter
Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø
Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljøDina Dot Dalsgaard Andersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø
Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø
Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljøDina Dot Dalsgaard Andersen
169,00 DKK
e-bog
(0)
Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø

Mere om Dina Dot Dalsgaard Andersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Dina Dot Dalsgaard Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" i serien "Ej serie" udgivet af Akademisk Forlag - "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" udgivet af Akademisk Forlag - "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø " i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk - "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Dina Dot Dalsgaard Andersen

Der er fire tilgængelige bøger af Dina Dot Dalsgaard Andersen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Dina Dot Dalsgaard Andersen bøger i flere forskellige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" af Dina Dot Dalsgaard Andersen

Det er muligt at købe Dina Dot Dalsgaard Andersens "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Ej serie". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dina Dot Dalsgaard Andersen "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø"

Hos Bog & idé er "Pædagogen som leder af børnegrupper og læringsmiljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dina Dot Dalsgaard Andersen