Bog & idéDitte Bach

Bøger skrevet af Ditte Bach

Læs mere om Ditte Bach
1 produkter
1 produkter
Gravid dag for dag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gravid dag for dagDitte Bach
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Gravid dag for dag

Mere om Ditte Bach

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Ditte Bach. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bachs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gravid dag for dag" udgivet af Baby Instituttet - "Amning med ESA-metoden" udgivet af Baby Instituttet

Mere om Ditte Bachs bøger

Ditte Bach har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Bachs bøger som hæftet. Bøgerne af Bach er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Baby Instituttet.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ditte Bachs "Gravid dag for dag"

Hos Bog & idé er "Gravid dag for dag" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Baby Instituttet.

"Amning med ESA-metoden" af Ditte Bach

"Amning med ESA-metoden" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Baby Instituttet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Bach