Bog & idéDitte Hansen

Bøger skrevet af Ditte Hansen

Læs mere om Ditte Hansen
3 produkter
3 produkter
Mens vi strikker
Mens vi strikkerTrine Gadeberg
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Mens vi strikker
Gode kasser
Gode kasserLouise Mieritz
199,95 DKK
Hæftet
(7)
Gode kasser
Mens vi strikker
Mens vi strikkerDitte Hansen
169,95 DKK
EBOG
(2)
Mens vi strikker

Mere om Ditte Hansen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Ditte Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mens vi strikker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gode kasser" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ditte Hansen

Ditte Hansen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ditte Hansen fås i forskellige formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ditte Hansens "Mens vi strikker"

"Mens vi strikker" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Gode kasser" af Ditte Hansen

"Gode kasser" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Hansen