Bog & idéDon Winslow

Bøger skrevet af Don Winslow

Læs mere om Don Winslow
1 produkter
1 produkter
Styrken
STREAM
StyrkenDon Winslow
149,95 DKK
Lydbog
(6)
Styrken

Mere om Don Winslow

Don Winslow har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Styrken". Den er publiceret af HarperCollins Nordic på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Styrken" af Don Winslow

"Styrken" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan derudover altid have "Styrken" af Don Winslow med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

Dette er en også en skøn bog fra Winslow, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Don Winslow