Bog & idéDorothee Elmiger

Bøger skrevet af Dorothee Elmiger

Læs mere om Dorothee Elmiger
2 produkter
2 produkter
Indbydelse til vovehalsene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indbydelse til vovehalseneDorothee Elmiger
190,86 DKK
Hæftet
(3)
Indbydelse til vovehalsene
Fra sukkerfabrikken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra sukkerfabrikkenDorothee Elmiger
273,86 DKK
Hardback
(2)
Fra sukkerfabrikken

Mere om Dorothee Elmiger

Der er bare én bog af Dorothee Elmiger tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Indbydelse til vovehalsene". Det er Gladiator, der har publiceret den på dansk. "Indbydelse til vovehalsene" er desuden tilknyttet serien "Gladiolus".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Indbydelse til vovehalsene" af Dorothee Elmiger

Hos Bog & idé er "Indbydelse til vovehalsene" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Elmigers serie "Gladiolus". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gladiator.

Endnu en af Dorothee Elmiger skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dorothee Elmiger