Bog & idéDorte Ejg Jarbøl

Bøger skrevet af Dorte Ejg Jarbøl

Læs mere om Dorte Ejg Jarbøl
2 produkter
2 produkter
101 almenmedicinske patienter
BOEGERTILSTAERKPRIS
101 almenmedicinske patienterRuth Kirk Ertmann
251,96 DKK
Hæftet
(0)
101 almenmedicinske patienter
Almen medicin i praksis
Almen medicin i praksisRoar Maagaard
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Almen medicin i praksis

Mere om Dorte Ejg Jarbøl

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Dorte Ejg Jarbøl. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jarbøl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almen medicin i praksis" udgivet af Gyldendal - "101 almenmedicinske patienter" udgivet af Gyldendal

Mere om Dorte Ejg Jarbøls bøger

Dorte Ejg Jarbøl har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Dorte Ejg Jarbøl kommer i flere forskellige formater. Jarbøls bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Almen medicin i praksis" af Dorte Ejg Jarbøl

Hos Bog & idé er "Almen medicin i praksis" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dorte Ejg Jarbøl "101 almenmedicinske patienter"

Det er muligt at købe Dorte Ejg Jarbøls "101 almenmedicinske patienter" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Ejg Jarbøl