Bog & idéDorte Fischer

Bøger skrevet af Dorte Fischer

Læs mere om Dorte Fischer
1 produkter
1 produkter
Babykalenderen
BabykalenderenDorte Fischer & Karsten Pers
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Babykalenderen

Mere om Dorte Fischer

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Dorte Fischer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fischers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Babykalenderen" udgivet af Mondo - "Babykalenderen." udgivet af Mondo - "Tumlingekalenderen" udgivet af Mondo - "Babykalenderen" udgivet af Mondo

Bøger af Dorte Fischer

Dorte Fischer har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Dorte Fischer kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Fischer er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Mondo.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dorte Fischers "Babykalenderen"

Det er muligt at købe Dorte Fischers "Babykalenderen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mondo.

Dorte Fischer "Babykalenderen."

"Babykalenderen." findes på den digitale boghylde som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Fischer, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Mondo, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Fischer