Bog & idéDorthe Vembye

Bøger skrevet af Dorthe Vembye

Læs mere om Dorthe Vembye
1 produkter
1 produkter
Binderi, Teknik, Design
BOEGERTILSTAERKPRIS
Binderi, Teknik, DesignDorthe Vembye
866,96 DKK
Indbundet
(0)
Binderi, Teknik, Design

Mere om Dorthe Vembye

Der er flere forskellige bøger fra Dorthe Vembye til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Vembye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plantearrangementer til have og terrasse" udgivet af Aschehoug - "Plantedesign til boligen" udgivet af Aschehoug - "Tørrede kranse & guirlander " i serien "Aschehougs populære hobbybøger" udgivet af Aschehoug - "Tørrede blomster i kurve og krukker " i serien "Aschehougs populære hobbybøger" udgivet af Aschehoug - "Tørrede kranse & guirlander " i serien "Aschehougs populære hobbybøger" udgivet af Aschehoug Fakta - "Tørrede blomster " udgivet af Aschehoug - "Tørrede blomster i kurve og krukker " i serien "Aschehougs populære hobbybøger" udgivet af Aschehoug Fakta - "Binderi, teknik, design" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Buketter " udgivet af Aschehoug Fakta - "Binderi, teknik, design" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Dorthe Vembye

Der er ti tilgængelige bøger af Dorthe Vembye hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Dorthe Vembye bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vembye publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Plantearrangementer til have og terrasse" af Dorthe Vembye

Hos Bog & idé er "Plantearrangementer til have og terrasse" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.

Dorthe Vembye "Plantedesign til boligen"

Hos Bog & idé er "Plantedesign til boligen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Vembye