Bog & idéE. H. Gombrich

Bøger skrevet af E. H. Gombrich

Læs mere om E. H. Gombrich
1 produkter
1 produkter
Kunstens historie
Kunstens historieE.H. Gombrich
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Kunstens historie

Mere om E. H. Gombrich

Der findes flere forskellige bøger fra E. H. Gombrich til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Gombrichs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "E. H. Gombrich's lille verdens historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kunstens historie" udgivet af Gyldendal

E. H. Gombrichs bøger

Du kan købe to bøger af E. H. Gombrich her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde E. H. Gombrich bøger i et udvalg af formater. Gombrichs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

E. H. Gombrichs "E. H. Gombrich's lille verdens historie"

"E. H. Gombrich's lille verdens historie" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "E. H. Gombrich's lille verdens historie" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kunstens historie" af E. H. Gombrich

"Kunstens historie" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
E. H. Gombrich