Bog & idéE. L. Doctorow

Bøger skrevet af E. L. Doctorow

Læs mere om E. L. Doctorow
1 produkter
1 produkter
Homer og Langley
Homer og LangleyE.L. Doctorow
149,95 DKK
EBOG
(0)
Homer og Langley

Mere om E. L. Doctorow

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af E. L. Doctorow. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Doctorows bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Marchen" udgivet af BF - "Homer og Langley" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Marchen" udgivet af Bechs Forlag

Bøger skrevet af E. L. Doctorow

Du kan finde tre bøger af E. L. Doctorow her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Doctorows bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Doctorow er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Marchen" af E. L. Doctorow

Hos Bog & idé er "Marchen" tilgængelig som e-bog. Med "Marchen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er BF, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

E. L. Doctorow "Homer og Langley"

"Homer og Langley" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Homer og Langley" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bechs Forlag - Viatone.
Detaljer
Fulde navn:
E. L. Doctorow