Bog & idéEa Strandby Lund

Bøger skrevet af Ea Strandby Lund

Læs mere om Ea Strandby Lund
2 produkter
2 produkter
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA) (med iBog)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA) (med iBog)Anja Semke
969,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA) (med iBog)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)(uden iBog)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)(uden iBog)Anja Semke
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)(uden iBog)

Mere om Ea Strandby Lund

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Ea Strandby Lund. På listen nedenfor har du Lunds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi" udgivet af Munksgaard - "Psykiatrisk sygdomslære " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Ea Strandby Lund

Ea Strandby Lund har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Lunds bøger fås kun som indbundet. Lund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ea Strandby Lunds "Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)"

Det er muligt at købe Ea Strandby Lunds "Psykisk sygdom og sygepleje (SSA)" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Lunds serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi" af Ea Strandby Lund

Det er muligt at købe Ea Strandby Lunds "Psykiatrisk sygdomslære og farmakologi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Ea Strandby Lund