Bog & idéEbba Langum Bredland

Bøger skrevet af Ebba Langum Bredland

Læs mere om Ebba Langum Bredland
2 produkter
2 produkter
Rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
RehabiliteringLotte Petersen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabilitering
Det handler om verdighet og deltakelse : verdigrunnlag og praksis i rehabiliteringsarbeid
Det handler om verdighet og deltakelse : verdigrunnlag og praksis i rehabiliteringsarbeidEbba Langum Bredland
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Det handler om verdighet og deltakelse : verdigrunnlag og praksis i rehabiliteringsarbeid

Mere om Ebba Langum Bredland

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Ebba Langum Bredland. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Bredland.
Bøgerne fra Ebba Langum Bredland udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det handler om verdighet og deltakelse : verdigrunnlag og praksis i rehabiliteringsarbeid" udgivet af Gyldendal akademisk - "Rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ebba Langum Bredland

Der er to tilgængelige bøger af Ebba Langum Bredland hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Bredland som hæftet. Bøgerne af Bredland er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det handler om verdighet og deltakelse : verdigrunnlag og praksis i rehabiliteringsarbeid" af Ebba Langum Bredland

"Det handler om verdighet og deltakelse : verdigrunnlag og praksis i rehabiliteringsarbeid" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.

Ebba Langum Bredland "Rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ebba Langum Bredland