Bog & idéEbbe Kromann-Andersen

Bøger skrevet af Ebbe Kromann-Andersen

Læs mere om Ebbe Kromann-Andersen
1 produkter
1 produkter
Undervisningskendskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
UndervisningskendskabHans Jørgen Kristensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningskendskab

Mere om Ebbe Kromann-Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Ebbe Kromann-Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kromann-Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kie-modellen - innovativ undervisning i gymnasierne" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Undervisningskendskab" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "KIE-modellen - innovativ undervisning i gymnasierne" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Doodles i undervisningen" udgivet af Dafolo - "KIE-modellen - innovativ undervisning i videregående uddannelser" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "KIE-modellen - innovativ undervisning i folkeskolen" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Ebbe Kromann-Andersen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Ebbe Kromann-Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kromann-Andersens bøger kommer i et udvalg af formater. Kromann-Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kie-modellen - innovativ undervisning i gymnasierne" af Ebbe Kromann-Andersen

Det er muligt at købe Ebbe Kromann-Andersens "Kie-modellen - innovativ undervisning i gymnasierne" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ebbe Kromann-Andersen "Undervisningskendskab"

Det er muligt at købe Ebbe Kromann-Andersens "Undervisningskendskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Gyldendals Lærerbibliotek". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ebbe Kromann-Andersen