Bog & idéEbbe Sørensen

Bøger skrevet af Ebbe Sørensen

Læs mere om Ebbe Sørensen
1 produkter
1 produkter
Dugdråber på den åndelige vej
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dugdråber på den åndelige vejEbbe Sørensen
33,16 DKK
Hæftet
(0)
Dugdråber på den åndelige vej

Mere om Ebbe Sørensen

Du kan kun købe en enkelt bog af Ebbe Sørensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dugdråber på den åndelige vej ". Det er Sankt Ansgar, der har publiceret den på dansk. "Dugdråber på den åndelige vej " er desuden tilknyttet serien "Visdomsbøgerne".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ebbe Sørensens "Dugdråber på den åndelige vej "

Det er muligt at købe Ebbe Sørensens "Dugdråber på den åndelige vej " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Sørensens serie "Visdomsbøgerne". Det er Sankt Ansgar, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ebbe Sørensen