Bog & idéEckhart Oehlens

Bøger skrevet af Eckhart Oehlens

Læs mere om Eckhart Oehlens
4 produkter
4 produkter
Vakuumbørnene
VakuumbørneneEckhart Oehlens
139,95 DKK
EBOG
(0)
Vakuumbørnene
Copenhagen Differently
Copenhagen DifferentlyEckhart Oehlens
69,95 DKK
EBOG
(0)
Copenhagen Differently
Københavns Byudvikling 2021
Københavns Byudvikling 2021Eckhart Oehlens
199,95 DKK
Paperback
(0)
Københavns Byudvikling 2021
Københavns Byudvikling 2021
Københavns Byudvikling 2021Eckhart Oehlens
79,95 DKK
EBOG
(0)
Københavns Byudvikling 2021

Mere om Eckhart Oehlens

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Eckhart Oehlens. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Oehlens.
Bøgerne fra Eckhart Oehlens kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Copenhagen Differently" udgivet af Books on Demand - "Copenhagen Differently" udgivet af Books on Demand - "Vakuumbørnene" udgivet af Books on Demand - "Vakuumbørnene" udgivet af Books on Demand

Bøger af Eckhart Oehlens

Eckhart Oehlens har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Eckhart Oehlens bøger i samtlige formater. Oehlens' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Copenhagen Differently" af Eckhart Oehlens

"Copenhagen Differently" findes på den digitale boghylde som ebog. "Copenhagen Differently" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Eckhart Oehlens "Copenhagen Differently"

"Copenhagen Differently" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Eckhart Oehlens