Bog & idéEd Yong

Bøger skrevet af Ed Yong

Læs mere om Ed Yong
2 produkter
2 produkter
Jeg er mange
Jeg er mangeEd Yong
169,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg er mange
Jeg er mange
STREAM
Jeg er mangeEd Yong
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Jeg er mange

Mere om Ed Yong

Der er mange bøger fra Ed Yong tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Yong.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er mange" udgivet af People'sPress - "Jeg er mange" udgivet af People'sPress - "Jeg er mange" udgivet af People’sPress

Mere om Ed Yongs bøger

Ed Yong har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Yongs bøger fås i samtlige formater. Yongs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ed Yongs "Jeg er mange"

"Jeg er mange" kan købes som ebog. Det betyder, at du kan læse "Jeg er mange" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ed Yong "Jeg er mange"

Det er muligt at købe Ed Yongs "Jeg er mange" som lydbog. Fordelen ved at have Ed Yongs "Jeg er mange" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ed Yong