Bog & idéEddie Skoller

Bøger skrevet af Eddie Skoller

Læs mere om Eddie Skoller
2 produkter
2 produkter
Det er næsten som at ha' været der selv
STREAM
Det er næsten som at ha' været der selvEddie Skoller
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Det er næsten som at ha' været der selv
Det er næsten som at ha' været der selv
Det er næsten som at ha' været der selvEddie Skoller
49,95 DKK
e-bog
(6)
Det er næsten som at ha' været der selv

Mere om Eddie Skoller

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Eddie Skoller. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Skollers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det er næsten som at ha' været der selv" udgivet af Gyldendal - "Det er næsten som at ha' været der selv" udgivet af Gyldendal - "Det er næsten som at ha' været der selv" udgivet af Gyldendal

Mere om Eddie Skollers bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Eddie Skoller hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Eddie Skoller fås i udvalgte formater. Skollers bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det er næsten som at ha' været der selv" af Eddie Skoller

Hos Bog & idé er "Det er næsten som at ha' været der selv" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Det er næsten som at ha' været der selv" af Eddie Skoller med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Det er næsten som at ha' været der selv" af Eddie Skoller

Hos Bog & idé er "Det er næsten som at ha' været der selv" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Det er næsten som at ha' været der selv" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eddie Skoller