Bog & idéEdith Montgomery

Bøger skrevet af Edith Montgomery

Læs mere om Edith Montgomery
3 produkter
3 produkter
Børn og unge med flygtningebaggrund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn og unge med flygtningebaggrundEdith Montgomery
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn og unge med flygtningebaggrund
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
Flygtningebørn i skolen
Flygtningebørn i skolenEdith Montgomery
219,95 DKK
EBOG
(0)
Flygtningebørn i skolen

Mere om Edith Montgomery

Der er en del bøger af Edith Montgomery tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Montgomery.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Etniske minoriteter" udgivet af Munksgaard - "Flygtningebørn i skolen" udgivet af Dafolo A/S - "Flygtningebørn i skolen " i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Asylbørn i Danmark" udgivet af HansReitzels - "Etniske minoriteter" udgivet af Munksgaard - "Børn og unge med flygtningebaggrund" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Edith Montgomery

Edith Montgomery har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Edith Montgomery fås i samtlige formater. Edith Montgomery bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Etniske minoriteter" af Edith Montgomery

"Etniske minoriteter" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Flygtningebørn i skolen" af Edith Montgomery

"Flygtningebørn i skolen" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Flygtningebørn i skolen" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Edith Montgomery