Bog & idéEdna Ferber

Bøger skrevet af Edna Ferber

Læs mere om Edna Ferber
4 produkter
4 produkter
The Dancing Girls
STREAM
The Dancing GirlsEdna Ferber
69,95 DKK
Lydbog
(0)
The Dancing Girls
The Homely Heroine
The Homely HeroineEdna Ferber
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Homely Heroine
The Homely Heroine
STREAM
The Homely HeroineEdna Ferber
69,95 DKK
Lydbog
(0)
The Homely Heroine
The Dancing Girls
The Dancing GirlsEdna Ferber
39,95 DKK
EBOG
(0)
The Dancing Girls

Mere om Edna Ferber

Edna Ferber har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Ferber.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Dancing Girls" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "The Homely Heroine" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "The Dancing Girls " i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "The Homely Heroine" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Edna Ferbers bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Edna Ferber hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Ferbers bøger fås i forskellige formater. Ferbers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Edna Ferbers "The Dancing Girls"

"The Dancing Girls" er til salg som ebog. "The Dancing Girls" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Ferbers serie "World Classics". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Edna Ferber "The Homely Heroine"

Det er muligt at købe Edna Ferbers "The Homely Heroine" som ebog. Hvis du køber "The Homely Heroine" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Ferbers serie "World Classics". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Edna Ferber