Bog & idéEdward R. Watkins

Bøger skrevet af Edward R. Watkins

Læs mere om Edward R. Watkins
2 produkter
2 produkter
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapiMorten Hvenegaard
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depressionEdward R. Watkins
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression

Mere om Edward R. Watkins

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Edward R. Watkins. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Watkins' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma" udgivet af Hans Reitzel - "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression" udgivet af Gyldendal - "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - manual til gruppeterapi" udgivet af Gyldendal

Edward R. Watkins' bøger

Du kan bestille tre bøger af Edward R. Watkins her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Watkins' bøger fås i et udvalg af formater. Watkins' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma" af Edward R. Watkins

Hos Bog & idé er "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression + Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression - Ma" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.

Edward R. Watkins "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression"

Det er muligt at købe Edward R. Watkins' "Ruminationsfokuseret kognitiv adfærdsterapi for depression" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Edward R. Watkins