Bog & idéE.H. Gombrich

Bøger skrevet af E.H. Gombrich

Læs mere om E.H. Gombrich
4 produkter
4 produkter
Kunstens historie
Kunstens historieE.H. Gombrich
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Kunstens historie
En lille verdenshistorie
En lille verdenshistorieE.H. Gombrich
219,95 DKK
Hæftet
(2)
En lille verdenshistorie
E.H. Gombrichs lille Verdenshistorie
STREAM
E.H. Gombrichs lille VerdenshistorieE.H. Gombrich
129,95 DKK
Lydbog
(0)
E.H. Gombrichs lille Verdenshistorie
En lille verdenshistorie
En lille verdenshistorieE.H. Gombrich
119,95 DKK
EBOG
(2)
En lille verdenshistorie

Mere om E.H. Gombrich

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af E.H. Gombrich. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Gombrich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "E.H. Gombrichs lille Verdenshistorie" udgivet af Lytteratur - "Kunstens historie" udgivet af Gyldendal

Mere om E.H. Gombrichs bøger

Du kan købe to bøger af E.H. Gombrich her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Gombrichs bøger kommer i flere formater. Gombrichs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"E.H. Gombrichs lille Verdenshistorie" af E.H. Gombrich

Det er muligt at købe E.H. Gombrichs "E.H. Gombrichs lille Verdenshistorie" som lydbog. E.H. Gombrichs "E.H. Gombrichs lille Verdenshistorie" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kunstens historie" af E.H. Gombrich

Hos Bog & idé er "Kunstens historie" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
E.H. Gombrich