Bog & idéEileen Myles

Bøger skrevet af Eileen Myles

Læs mere om Eileen Myles
4 produkter
4 produkter
Franks bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franks bogC. A. Conrad
84,96 DKK
Hæftet
(2)
Franks bog
Chelsea Girls
BOEGERTILSTAERKPRIS
Chelsea GirlsEileen Myles
212,46 DKK
Hæftet
(3)
Chelsea Girls
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
IKKE MIG
BOEGERTILSTAERKPRIS
IKKE MIGEileen Myles
127,46 DKK
Hæftet
(3)
IKKE MIG

Mere om Eileen Myles

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Eileen Myles. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Myles' bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Eileen Myles' bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Chelsea Girls" udgivet af OVO press - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "IKKE MIG" i serien "OVO" udgivet af OVO press

Eileen Myles' bøger

Du kan købe fem bøger af Eileen Myles her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Myles' bøger fås i samtlige formater. Eileen Myles bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Chelsea Girls" af Eileen Myles

Hos Bog & idé er "Chelsea Girls" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er OVO press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Eileen Myles "Looking Writing Reading Looking"

Det er muligt at købe Eileen Myles' "Looking Writing Reading Looking" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eileen Myles