Bog & idéEinar Helleland

Bøger skrevet af Einar Helleland

Læs mere om Einar Helleland
4 produkter
4 produkter
Så kan du lære det
Så kan du lære detEinar Helleland
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Så kan du lære det
Så kan du lære det
Så kan du lære detEinar Helleland
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Så kan du lære det
Sådan 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan 1Einar Helleland
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Sådan 1
Sådan 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan 2Einar Helleland
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Sådan 2

Mere om Einar Helleland

Einar Helleland har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Helleland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Så kan du lære det" i serien "Så kan du lære det" udgivet af Gyldendal - "Så kan du lære det" i serien "Så kan du lære det" udgivet af Gyldendal - "Sådan 2 " i serien "Sådan" udgivet af Gyldendal - "Sådan 1" udgivet af Gyldendal

Einar Hellelands bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Einar Helleland hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Helleland som hæftet. Helleland har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Einar Hellelands "Så kan du lære det"

"Så kan du lære det" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Så kan du lære det". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Einar Helleland "Så kan du lære det"

Hos Bog & idé er "Så kan du lære det" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hellelands serie "Så kan du lære det". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Einar Helleland