Bog & idéEinar Olsen

Bøger skrevet af Einar Olsen

Læs mere om Einar Olsen
1 produkter
1 produkter
Sourcing
SourcingEinar Olsen
99,95 DKK
e-bog
(0)
Sourcing

Mere om Einar Olsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Einar Olsen her hos Bog & idé. Det er "Sourcing". Den er publiceret af Børsen på dansk. "Sourcing" er desuden udgivet i serien "Kort til viden".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sourcing" af Einar Olsen

Det er muligt at købe Einar Olsens "Sourcing" som e-bog. Med "Sourcing" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Kort til viden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Børsen.

Endnu en af Einar Olsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Einar Olsen