Bog & idéEinar Sundsdal

Bøger skrevet af Einar Sundsdal

Læs mere om Einar Sundsdal
3 produkter
3 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Barns Lek i skolen
Barns Lek i skolenMaria Øksnes
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Barns Lek i skolen

Mere om Einar Sundsdal

Der er en del bøger fra Einar Sundsdal på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Sundsdals udgivelser.
Bøgerne fra Einar Sundsdal udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Barns Lek i skolen" udgivet af Fagbokforlaget - "Lekelyst i barnehagen : å fremme lekens egenverdi" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Einar Sundsdal

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Einar Sundsdal hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Sundsdal kommer kun som hæftet. Sundsdals bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Barns Lek i skolen" af Einar Sundsdal

"Barns Lek i skolen" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Lekelyst i barnehagen : å fremme lekens egenverdi" af Einar Sundsdal

Det er muligt at købe Einar Sundsdals "Lekelyst i barnehagen : å fremme lekens egenverdi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Einar Sundsdal