Bog & idéE.L. Doctorow

Bøger skrevet af E.L. Doctorow

Læs mere om E.L. Doctorow
3 produkter
3 produkter
Homer og Langley
STREAM
Homer og LangleyE.L. Doctorow
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Homer og Langley
Homer og Langley
Homer og LangleyE.L. Doctorow
149,95 DKK
EBOG
(0)
Homer og Langley
Marchen
STREAM
MarchenE.L. Doctorow
189,95 DKK
Lydbog
(4)
Marchen

Mere om E.L. Doctorow

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af E.L. Doctorow. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Doctorow.
Bøgerne fra E.L. Doctorow udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Marchen" udgivet af BF - "Homer og Langley" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Homer og Langley" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Marchen" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Homer og Langley" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Marchen" udgivet af Bechs Forlag - "Homer og Langley" udgivet af Bechs Forlag

Bøger skrevet af E.L. Doctorow

Du kan bestille syv bøger af E.L. Doctorow her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Doctorows bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Doctorow er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Marchen" af E.L. Doctorow

Det er muligt at købe E.L. Doctorows "Marchen" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Marchen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er BF, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Homer og Langley" af E.L. Doctorow

Hos Bog & idé er "Homer og Langley" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Homer og Langley" på din enhed og begynde at læse. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
E.L. Doctorow