Bog & idéElias Palm

Bøger skrevet af Elias Palm

Læs mere om Elias Palm
3 produkter
3 produkter
Causa Mortis
Causa MortisElias Palm
139,95 DKK
EBOG
(0)
Causa Mortis
Corpus Delicti
Corpus DelictiElias Palm
89,95 DKK
EBOG
(1)
Corpus Delicti
Corpus Delicti
STREAM
Corpus DelictiElias Palm
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Corpus Delicti

Mere om Elias Palm

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af Elias Palm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Palm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Corpus Delicti" udgivet af People'sPress - "Corpus Delicti" udgivet af People'sPress - "Causa Mortis" udgivet af People'sPress - "Corpus Delicti" udgivet af People’sPress - "Causa Mortis" udgivet af People’sPress - "Corpus Delicti" udgivet af People’sPress

Elias Palms bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Elias Palm hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Elias Palm bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Palm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elias Palms "Corpus Delicti"

"Corpus Delicti" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Corpus Delicti" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Elias Palm "Corpus Delicti"

"Corpus Delicti" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Elias Palms "Corpus Delicti" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elias Palm