Bog & idéEline Mørch Jensen

Bøger skrevet af Eline Mørch Jensen

Læs mere om Eline Mørch Jensen
2 produkter
2 produkter
Rosas vej
Rosas vejEline Mørch Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Rosas vej
Rosas vej
STREAM
Rosas vejEline Mørch Jensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Rosas vej

Mere om Eline Mørch Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Eline Mørch Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosas vej" udgivet af Saga - "Rosas vej" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rosas vej" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Elefantens blodige bug" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Elefantens blodige bug" udgivet af Jensen & Dalgaard

Mere om Eline Mørch Jensens bøger

Eline Mørch Jensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Eline Mørch Jensen bøger i flere formater. Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rosas vej" af Eline Mørch Jensen

Hos Bog & idé er "Rosas vej" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Rosas vej" af Eline Mørch Jensen

Det er muligt at købe Eline Mørch Jensens "Rosas vej" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Rosas vej" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eline Mørch Jensen