Bog & idéElisabeth Flensted-Jensen

Bøger skrevet af Elisabeth Flensted-Jensen

Læs mere om Elisabeth Flensted-Jensen
1 produkter
1 produkter
Kystsanatoriet
STREAM
KystsanatorietElisabeth Flensted-Jensen
99,95 DKK
Lydbog
(8)
Kystsanatoriet

Mere om Elisabeth Flensted-Jensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Elisabeth Flensted-Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Flensted-Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kystsanatoriet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kystsanatoriet" udgivet af Tiderne Skifter - "Køn og kultur i organisationer" udgivet af Odense Universitetsforlag - "En dag i Cairo" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Elisabeth Flensted-Jensen

Du kan finde fire bøger af Elisabeth Flensted-Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Elisabeth Flensted-Jensen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Flensted-Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elisabeth Flensted-Jensens "Kystsanatoriet"

"Kystsanatoriet" er tilgængelig online som lydbog. Med Elisabeth Flensted-Jensens "Kystsanatoriet" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Elisabeth Flensted-Jensen "Kystsanatoriet"

Det er muligt at købe Elisabeth Flensted-Jensens "Kystsanatoriet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Tiderne Skifter, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Flensted-Jensen