Bog & idéElisabeth Rothborg Madsen

Bøger skrevet af Elisabeth Rothborg Madsen

1 produkter
1 produkter
Idræt (uden iBog)
Idræt (uden iBog)Elisabeth R. Madsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Idræt (uden iBog)

Mere om Elisabeth Rothborg Madsen

Elisabeth Rothborg Madsen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Idræt" udgivet af Gyldendal - "Fysisk aktivitet og sundhed" udgivet af Munksgaard

Mere om Elisabeth Rothborg Madsens bøger

Du kan bestille to bøger af Elisabeth Rothborg Madsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Madsens bøger som hæftet. Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Idræt" af Elisabeth Rothborg Madsen

Det er muligt at købe Elisabeth Rothborg Madsens "Idræt" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Elisabeth Rothborg Madsen "Fysisk aktivitet og sundhed"

Hos Bog & idé er "Fysisk aktivitet og sundhed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Rothborg Madsen