Bog & idéElizabeth Peters

Bøger skrevet af Elizabeth Peters

Læs mere om Elizabeth Peters
3 produkter
3 produkter
Den sidste kamel døde ved middagstid
STREAM
Den sidste kamel døde ved middagstidElizabeth Peters
149,95 DKK
Lydbog
(5)
Den sidste kamel døde ved middagstid
Den sidste kamel døde ved middagstid
Den sidste kamel døde ved middagstidElizabeth Peters
99,95 DKK
e-bog
(5)
Den sidste kamel døde ved middagstid
Das Rätsel der Mumie
Das Rätsel der MumieElizabeth Peters
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Rätsel der Mumie

Mere om Elizabeth Peters

Der findes mange bøger af Elizabeth Peters online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Peters.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sidste kamel døde ved middagstid" i serien "Amelia Peabody" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den sidste kamel døde ved middagstid" i serien "Amelia Peabody" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Elizabeth Peters

Du kan bestille to bøger af Elizabeth Peters her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Elizabeth Peters bøger i flere forskellige formater. Peters' bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den sidste kamel døde ved middagstid" af Elizabeth Peters

Hos Bog & idé er "Den sidste kamel døde ved middagstid" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Den sidste kamel døde ved middagstid" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Peters' serie "Amelia Peabody". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Den sidste kamel døde ved middagstid" af Elizabeth Peters

"Den sidste kamel døde ved middagstid" er tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Den sidste kamel døde ved middagstid" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Amelia Peabody". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Peters