Bog & idéElizabeth Reeve & Elizabeth Verdick

Bøger skrevet af Elizabeth Reeve & Elizabeth Verdick

Læs mere om Elizabeth Reeve & Elizabeth Verdick
1 produkter
1 produkter
En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser
En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelserElizabeth Reeve & Elizabeth Verdick
299,95 DKK
Hæftet
(0)
En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser

Mere om Elizabeth Reeve & Elizabeth Verdick

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Elizabeth Reeve & Elizabeth Verdick. Bogen hedder "En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elizabeth Reeve & Elizabeth Verdicks "En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser"

"En overlevelsesguide for børn med autismespektrumforstyrrelser" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Dette er en også en skøn bog fra Verdick, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Reeve & Elizabeth Verdick