Bog & idéElsa Almås

Bøger skrevet af Elsa Almås

Læs mere om Elsa Almås
2 produkter
2 produkter
Sexologi i praksis
Sexologi i praksisElsa Almås
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Sexologi i praksis
Sex og sexologi
Sex og sexologiElsa Almås
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Sex og sexologi

Mere om Elsa Almås

Elsa Almås har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Almås.
Bøgerne fra Elsa Almås udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sexologi i praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Sexologi i praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Sex og sexologi" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Elsa Almås

Der er tre tilgængelige udgivelser af Elsa Almås hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Almås kommer bare som hæftet. Bøgerne af Almås er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Universitetsforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sexologi i praksis" af Elsa Almås

"Sexologi i praksis" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.

Elsa Almås "Sexologi i praksis"

Hos Bog & idé er "Sexologi i praksis" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Elsa Almås