Bog & idéElse Berenth

Bøger skrevet af Else Berenth

Læs mere om Else Berenth
1 produkter
1 produkter
Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattere
STREAM
Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattereElse Berenth
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattere

Mere om Else Berenth

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Else Berenth. På listen nedenfor finder du de seneste af Berenths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En dag i mit liv" udgivet af Frydenlund - "Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattere" udgivet af Audioteket - "Det kommer også dig ved" udgivet af mellemgaard

Else Berenths bøger

Else Berenth har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Berenths bøger fås i flere formater. Berenths bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En dag i mit liv" af Else Berenth

Hos Bog & idé er "En dag i mit liv" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattere" af Else Berenth

Det er muligt at købe Else Berenths "Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattere" som lydbog. Fordelen ved at have Else Berenths "Store øjeblikke - beskrevet af 21 forfattere" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Berenth