Bog & idéElsebeth Lavold

Bøger skrevet af Elsebeth Lavold

Læs mere om Elsebeth Lavold
0 produkter

Mere om Elsebeth Lavold

Der er mange bøger fra Elsebeth Lavold på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lavolds bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Elsebeth Lavolds bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Viking Knits & Ancient Ornaments: Interlace Patterns from Around the World in Modern Knitwear" udgivet af Search Press - "Viking Knits & Ancient Ornaments: Interlace Patterns from Around the World in Modern Knitwear" udgivet af Search Press - "Viking Patterns for Knitting: Inspiration and Projects for Today´s Knitter" udgivet af Trafalgar Square Books - "Vikingastickat och forntidens ornamentik" udgivet af Tukan

Bøger af Elsebeth Lavold

Elsebeth Lavold har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Elsebeth Lavold kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Lavold er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Viking Knits & Ancient Ornaments: Interlace Patterns from Around the World in Modern Knitwear" af Elsebeth Lavold

Hos Bog & idé er "Viking Knits & Ancient Ornaments: Interlace Patterns from Around the World in Modern Knitwear" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Search Press.

Elsebeth Lavold "Viking Knits & Ancient Ornaments: Interlace Patterns from Around the World in Modern Knitwear"

"Viking Knits & Ancient Ornaments: Interlace Patterns from Around the World in Modern Knitwear" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Search Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Lavold