Bog & idéEmil Madsen

Bøger skrevet af Emil Madsen

Læs mere om Emil Madsen
2 produkter
2 produkter
Jylland i det 16. århundrede
Jylland i det 16. århundredeEmil Madsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jylland i det 16. århundrede
Om fodfolket i de danske hære i det 16. århundrede
Om fodfolket i de danske hære i det 16. århundredeEmil Madsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Om fodfolket i de danske hære i det 16. århundrede

Mere om Emil Madsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Emil Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Madsens nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Emil Madsen udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jylland i det 16. århundrede" udgivet af SAGA Egmont - "Social Change and Adult Education Research" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag

Mere om Emil Madsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Emil Madsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Madsens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jylland i det 16. århundrede" af Emil Madsen

"Jylland i det 16. århundrede" findes på den digitale boghylde som ebog. "Jylland i det 16. århundrede" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Social Change and Adult Education Research" af Emil Madsen

Hos Bog & idé er "Social Change and Adult Education Research" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Emil Madsen