Bog & idéEmilie Sandbye

Bøger skrevet af Emilie Sandbye

Læs mere om Emilie Sandbye
3 produkter
3 produkter
Slummens facetter
STREAM
Slummens facetterEmilie Sandbye
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Slummens facetter
De nyfødte
STREAM
De nyfødteEmilie Sandbye
209,95 DKK
Lydbog
(0)
De nyfødte
Månegudinden
Månegudinden Emilie Sandbye
149,95 DKK
EBOG
(0)
Månegudinden

Mere om Emilie Sandbye

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Emilie Sandbye. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sandbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slummens facetter" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Månegudinden " i serien "Gudernes kabale" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "De nyfødte" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Emilie Sandbyes bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Emilie Sandbye hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Emilie Sandbye fås i udvalgte formater. Bøgerne af Sandbye er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Slummens facetter" af Emilie Sandbye

"Slummens facetter" er til salg som lydbog. Du kan derudover altid have "Slummens facetter" af Emilie Sandbye med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Emilie Sandbye "Månegudinden "

"Månegudinden " findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Månegudinden " kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Gudernes kabale". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Emilie Sandbye