Bog & idéEmilio Alvarez

Bøger skrevet af Emilio Alvarez

Læs mere om Emilio Alvarez
2 produkter
2 produkter
Efterladte digte
Efterladte digteEmilio Alvarez
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Efterladte digte
Rejsen til Asturien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rejsen til AsturienEmilio Alvarez
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Rejsen til Asturien

Mere om Emilio Alvarez

Der er mange bøger fra Emilio Alvarez tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Alvarez' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejsen til Asturien" udgivet af Forlaget Basilisk - "Efterladte digte" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk

Emilio Alvarez' bøger

Du kan finde to bøger af Emilio Alvarez her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Alvarez' bøger som hæftet. Alvarez' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rejsen til Asturien" af Emilio Alvarez

Det er muligt at købe Emilio Alvarez' "Rejsen til Asturien" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Basilisk.

"Efterladte digte" af Emilio Alvarez

"Efterladte digte" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Babelserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Emilio Alvarez