Bog & idéErich Karsholt

Bøger skrevet af Erich Karsholt

Læs mere om Erich Karsholt
4 produkter
4 produkter
Dansk Bilproduktion
Dansk BilproduktionErich Karsholt
599,95 DKK
Lærredsindbundet
(1)
Dansk Bilproduktion
Mercedes-Benz i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mercedes-Benz i DanmarkErich Karsholt
414,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Mercedes-Benz i Danmark
Renault i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Renault i DanmarkErich Karsholt & Henrik Stenholt
414,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Renault i Danmark
Mammen & Drescher
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mammen & DrescherErich Karsholt
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Mammen & Drescher

Mere om Erich Karsholt

Hvis du søger en bog fra Erich Karsholt, kan du vælge i mellem et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Karsholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Bilproduktion" udgivet af Strandbergs Forlag A/S - "Mammen & Drescher" udgivet af Strandberg - "Renault i Danmark " i serien "Mennesker, biler og markedsføring" udgivet af Strandberg - "Mercedes-Benz i Danmark" udgivet af Strandbergs Forlag A/S

Bøger af Erich Karsholt

Der er fire tilgængelige udgivelser af Erich Karsholt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Karsholts bøger fås i et udvalg af formater. Erich Karsholt bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erich Karsholts "Dansk Bilproduktion"

Det er muligt at købe Erich Karsholts "Dansk Bilproduktion" som lærredsindbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Strandbergs Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Mammen & Drescher" af Erich Karsholt

Hos Bog & idé er "Mammen & Drescher" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Strandberg, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erich Karsholt