Bog & idéErik Ehmsen

Bøger skrevet af Erik Ehmsen

Læs mere om Erik Ehmsen
1 produkter
1 produkter
Arreskov Sø – Natur i 40 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arreskov Sø – Natur i 40 årErik Ehmsen
165,96 DKK
Hardback
(0)
Arreskov Sø – Natur i 40 år

Mere om Erik Ehmsen

Der er flere bøger fra Erik Ehmsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ehmsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arreskov Sø – Natur i 40 år" udgivet af Historia - "Havørnens Danmark" udgivet af Gyldendal

Mere om Erik Ehmsens bøger

Erik Ehmsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Ehmsens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Ehmsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Ehmsens "Arreskov Sø – Natur i 40 år"

Det er muligt at købe Erik Ehmsens "Arreskov Sø – Natur i 40 år" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Havørnens Danmark" af Erik Ehmsen

"Havørnens Danmark" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Ehmsen