Bog & idéErik Gaden & Jesper Jespersen

Bøger skrevet af Erik Gaden & Jesper Jespersen

Læs mere om Erik Gaden & Jesper Jespersen
1 produkter
1 produkter
Introduktion til Mikroøkonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til MikroøkonomiErik Gaden & Jesper Jespersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til Mikroøkonomi

Mere om Erik Gaden & Jesper Jespersen

Erik Gaden & Jesper Jespersen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Introduktion til Mikroøkonomi". Den er udgivet af Djøf Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Introduktion til Mikroøkonomi" af Erik Gaden & Jesper Jespersen

Det er muligt at købe Erik Gaden & Jesper Jespersens "Introduktion til Mikroøkonomi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jespersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Gaden & Jesper Jespersen