Bog & idéErik Johansen

Bøger skrevet af Erik Johansen

Læs mere om Erik Johansen
2 produkter
2 produkter
Alverdens Geografi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alverdens GeografiKarsten Duus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Alverdens Geografi
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Erik Johansen

Der er forskellige bøger fra Erik Johansen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Johansen.
Bøgerne fra Erik Johansen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Alle tiders Geografi" udgivet af GO Forlag - "Vom Krieg 1864 " udgivet af s.n. - "Fra krigen 1864 " udgivet af s.n. - "Across the Western Baltic" i serien "Sydsjællands Museums publikationer" udgivet af Sydsjællands Museum - "Alverdens Geografi" udgivet af GO Forlag

Mere om Erik Johansens bøger

Erik Johansen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Johansen fås blot som indbundet. Erik Johansen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Johansens "Alle tiders Geografi"

Det er muligt at købe Erik Johansens "Alle tiders Geografi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Vom Krieg 1864 " af Erik Johansen

Hos Bog & idé er "Vom Krieg 1864 " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er udgivet af s.n..
Detaljer
Fulde navn:
Erik Johansen