Bog & idéErik Johnsen

Bøger skrevet af Erik Johnsen

Læs mere om Erik Johnsen
2 produkter
2 produkter
Ledelse og økonomistyring i det offentlige
Ledelse og økonomistyring i det offentligeTor Busch
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og økonomistyring i det offentlige
Økonomistyring i det offentlige
Økonomistyring i det offentligeTor Busch
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomistyring i det offentlige

Mere om Erik Johnsen

Erik Johnsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Johnsens bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Erik Johnsens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Økonomistyring i det offentlige" udgivet af Universitetsforlaget - "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "Ledelse og økonomistyring i det offentlige" udgivet af Gyldendal - "Bioteknologi - en temabog" udgivet af Systime - "Ledelse og økonomistyring i det offentlige" udgivet af HansReitzels - "Økonomistyring i det offentlige" udgivet af Universitetsforlaget - "Ny strategisk ABCD" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Ledelseslicens" udgivet af CAMS-Copenhagen/CBS. Dafolo - "Strategisk analyse og syntese" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Erik Johnsen

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Erik Johnsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Erik Johnsen fås i samtlige formater. Johnsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Johnsens "Økonomistyring i det offentlige"

"Økonomistyring i det offentlige" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Kommunikationsteori" af Erik Johnsen

"Kommunikationsteori" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Johnsen