Bog & idéErik Nørr

Bøger skrevet af Erik Nørr

Læs mere om Erik Nørr
1 produkter
1 produkter
Da skolen tog form
Da skolen tog formPernille Sonne
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Da skolen tog form

Mere om Erik Nørr

Erik Nørr har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Nørr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Genløsningsteologen og bibeloversætteren" udgivet af Selskabet for Danmarks Kirkehistorie Odense Universitetsforlag - "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Kulturpersonligheden og biskoppen" udgivet af Selskabet for Danmarks Kirkehistorie Odense Universitetsforlag - "Lærerindeuddannelse. Lokalsamfundenes kamp om seminariedriften" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Den jyske og den sjællandske sognepræst" udgivet af Selskabet for Danmarks Kirkehistorie Odense Universitetsforlag - "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Kapellanen og professorspiren" udgivet af Selskabet for Danmarks Kirkehistorie Odense Universitetsforlag - "Dansk skolehistorie. Da skolen tog form" i serien "Dansk skolehistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da skolen tog form" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Genforeningens bedste gave " i serien "Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland." udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland

Erik Nørrs bøger

Erik Nørr har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Erik Nørr fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Nørr skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Genløsningsteologen og bibeloversætteren" af Erik Nørr

Hos Bog & idé er "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Genløsningsteologen og bibeloversætteren" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Selskabet for Danmarks Kirkehistorie Odense Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Erik Nørr "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Kulturpersonligheden og biskoppen"

Det er muligt at købe Erik Nørrs "Breve mellem Otto Møller og Thomas Skat Rørdam 1854-1909. Kulturpersonligheden og biskoppen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Selskabet for Danmarks Kirkehistorie Odense Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Nørr