Bog & idéErik Ornebjerghus

Bøger skrevet af Erik Ornebjerghus

Læs mere om Erik Ornebjerghus
1 produkter
1 produkter
Skød urmageren i lovligt nødværge?
Skød urmageren i lovligt nødværge?Erik Ornebjerghus
39,95 DKK
EBOG
(0)
Skød urmageren i lovligt nødværge?

Mere om Erik Ornebjerghus

Erik Ornebjerghus har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Skød urmageren i lovligt nødværge?". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Skød urmageren i lovligt nødværge?" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skød urmageren i lovligt nødværge?" af Erik Ornebjerghus

Det er muligt at købe Erik Ornebjerghus' "Skød urmageren i lovligt nødværge?" som e-bog. "Skød urmageren i lovligt nødværge?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Erik Ornebjerghus fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Ornebjerghus